Els valencians, poble d''Europa:L''horitzó federal
Els valencians, poble d''Europa:L''horitzó federal

Els valencians, poble d''Europa:L''horitzó federal

$ 114.300
Impuestos incluidos

«Dir-nos valencians és la nostra manera de dir-nos europeus». Aquesta paràfrasi de Joan Fuster resulta ben precisa: el poble valencià, amb una identitat pròpia, forma part indestriable del mosai

Autor(a):
Editorial:Publicacions de la universitat de valència
Edición:2019-09-27
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788491344971

 
«Dir-nos valencians és la nostra manera de dir-nos europeus». Aquesta paràfrasi de Joan Fuster resulta ben precisa: el poble valencià, amb una identitat pròpia, forma part indestriable del mosaic de nacions que anomenem Europa. Al segle XIII, a la riba occidental de la Mediterrània -el solar de les Espanyes-, es constituïa el Regne de València sobre la base d''una de les expressions més reeixides del pactisme medieval: la foralitat, que es perllongarà fins el 1707. El valencianisme polític, maduració del valencianisme cultural de la Renaixença, ressitua la recuperació de les institucions històriques en el marc de la modernitat i la democràcia. En l''actual context global podem albirar un indefugible horitzó federal: l''articulació del País Valencià dins la Unió Europea, i encara en un Estat Espanyol autènticament plurinacional. Els estudis recollits en aquest volum, pertanyents a la filosofia del dret i a altres disciplines jurídiques, així com també a la ciència política i a la història social, volen contribuir a bastir una via nacional valenciana equilibrada, justa i integradora.
Alto
230 mm
Ancho
150 mm
Editorial
Publicacions de la Universitat de València
Idioma
cat
ISBN
9788491344971
Páginas
582
País de publicación
España
Fecha de publicación
2019-09-27
Profundidad
33.82 mm
Peso
822 gr
PAP00216784
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

1 otro producto en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.