Què passa als grups:La psicoanàlisi, l’individu i la comunitat
Què passa als grups:La psicoanàlisi, l’individu i la comunitat

Què passa als grups:La psicoanàlisi, l’individu i la comunitat

$ 112.000
Impuestos incluidos

La gent sovint se sent totalment desconcertada per les coses estranyes i alarmants que ocorren en grups, en tota mena de grups grups destudi, doficines, de clubs, dorganitzacions polítiques, dequips.

Autor(a): R. D. Hinshelwood
Editorial:Pensódromo
Edición:2014-09-15
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788494247477

 
La gent sovint se sent totalment desconcertada per les coses estranyes i alarmants que ocorren en grups, en tota mena de grups grups destudi, doficines, de clubs, dorganitzacions polítiques, dequips. Aquest llibre tracta sobre les maneres en què els individus, col·lectivament i individualment, intenten protegir-se dels aspectes més negatius de la vida del grup. De manera habitualment inconscient, en els grups es desenvolupen cultures específiques de grup, amb els efectes i problemes corresponents. Les nombroses il·lustracions shan pres de la riquesa dels grups petits, dels grups grans i també dels sistemes multigrupals que apareixen en una comunitat terapèutica. El llibre sha concebut per fer-lo accessible a qualsevol persona que treballi en grups, comitès o institucions.Lautor es basa en els escrits daltres observadors de la dinàmica de grup, en particular Bion, Jaques i Menzies Lyth. La seva singular contribució és aplicar les idees de la psicoanàlisi kleiniana a les reunions grupals. Desplega una forma de categoritzar les cultures de grup rígida, fràgil i flexible destinada a assenyalar una base per desenvolupar un mètode dintervenció dins mateix del grup i en la vida institucional. Lautor, a part de la seva claredat i perspicàcia clínica, ha escrit un llibre realment útil.
Alto
210 mm
Ancho
148 mm
Autor(a)
R. D. Hinshelwood
Editorial
Pensódromo
Idioma
cat
ISBN
9788494247477
Páginas
276
País de publicación
España
Fecha de publicación
2014-09-15
Profundidad
16.49 mm
Peso
360 gr
Pensódromo
PAP00125135
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.