El valencià de la Valldigna
El valencià de la Valldigna

El valencià de la Valldigna

$ 72.400
Impuestos incluidos

El valencià de la Valldigna és una descripció aprofundida i rigorosa del parlar col·loquial dels cinc pobles que conformen aquesta subcomarca (Tavernes, Benifairó, Simat, Barx i el Pla de Corrals

Autor(a): Joan Giner Monfort
Editorial:Publicacions de la universitat de valència
Edición:2013-03-06
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788437090955

 
El valencià de la Valldigna és una descripció aprofundida i rigorosa del parlar col·loquial dels cinc pobles que conformen aquesta subcomarca (Tavernes, Benifairó, Simat, Barx i el Pla de Corrals). Des del punt de vista geolingüístic forma part del valencià meridional, però dins d''aquest té un interès especial per diversos motius. Són nuclis urbans molt propers que presenten una variació sorprenent, afavorida per factors com la proximitat del valencià central i la influència de la Costera en pobles d''interior. A més, el complex procés de repoblació del segle XVII ha deixat una petjada diferent en aquests cinc pobles. Finalment, el fet que haja sigut una vall tancada però alhora ben comunicada ha afavorit el manteniment d''arcaismes i la generació de localismes, bona part dels quals perduren ben vius, com es demostra en abundants referències a l''obra d''escriptors i estudiosos locals.
Alto
240 mm
Ancho
160 mm
Autor(a)
Joan Giner Monfort
Editorial
Publicacions de la Universitat de València
Idioma
cat
ISBN
9788437090955
Páginas
236
País de publicación
España
Fecha de publicación
2013-03-06
Profundidad
14.22 mm
Peso
385 gr
PAP00464110
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

3 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.