Tuhfa:Argumentari de l’home il•lustrat per a replicar la gent de la creu
Tuhfa:Argumentari de l’home il•lustrat per a replicar la gent de la creu

Tuhfa:Argumentari de l’home il•lustrat per a replicar la gent de la creu

$ 44.500
Impuestos incluidos

El present llibre acosta al lector la traducció valenciana d''un text àrab del segle XV molt interessant per diversos motius: es tracta d''una polèmica religiosa anticristiana molt coneguda en tot

Autor(a): Anselm Turmeda
Editorial:Grupo editor visión net
Edición:2012-07-06
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788490113011

 
El present llibre acosta al lector la traducció valenciana d''un text àrab del segle XV molt interessant per diversos motius: es tracta d''una polèmica religiosa anticristiana molt coneguda en tot el Mediterrani musulmà que compta si fa no fa amb cinquanta manuscrits conservats; lautor daquestes pàgines àrabs va ser també un notable escriptor de les lletres catalanes de la baixa edat mitjana, ben conegut pels estudiosos de la literatura; a més, va ser un religiós franciscà mallorquí que, quan es va convertir a lislam, causà un gran impacte entre els seus contemporanis durant molts anys. En aquesta obra, que ell va titular Tuhfat al-arîb fî-r-radd alâ ahl as-salîb, Turmeda tractarà dos dels aspectes que més s''ha destacat de la seua personalitat: la seua conversió a lislam, a través d''unes detallades pàgines autobiogràfiques, i el seu vessant polèmic anticristià.Professor Luis F. Bernabé Pons, Universitat dAlacant« La Tuhfa és un tractat en àrab, escrit a Tunis, des del 1420, intitulat Tuhfat al-arib fi-r-radd alà ahl as-salib, en català Argumentari de l''home illustrat per a replicar la gent de la Creu. Les dues primeres parts són autobiogràfiques: en la primera explica la seua formació i la seua conversió a lIslam; en la segona, parla sobretot de les obres del soldà de Tunis. La tercera part és la part programàtica de lobra; Mikel Epalza resumeix en quatre grans temes les idees motrius de la Tuhfa: a) LIslam és la millor de les religions. b) Les escriptures cristianes han estat falsificades. c) Jesús no és Déu, sinó sols home i profeta. d) Tot el cristianisme és fals i absurd.
Alto
200 mm
Ancho
140 mm
Autor(a)
Anselm Turmeda
Editorial
Grupo editor Visión Net
Idioma
qav
ISBN
9788490113011
Páginas
96
País de publicación
España
Fecha de publicación
2012-07-06
Profundidad
5.67 mm
Peso
123 gr
PAP01003019
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.