El camí de la il·lusió
El camí de la il·lusió

El camí de la il·lusió

$ 39.000
Impuestos incluidos

El llibre de la poetessa M. Dolors Canela i Barrabeig El Camí de la Il·lusió és unaobra que està dividida en dues parts. La primera hi ha els poemes destructuraclàssica, sobretot, sonets acompan

Autor(a): M. Dolors CANELA I BARRABEIG
Editorial:Edeta editorial
Edición:2020-01-07
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788412109214

 
El llibre de la poetessa M. Dolors Canela i Barrabeig El Camí de la Il·lusió és unaobra que està dividida en dues parts. La primera hi ha els poemes destructuraclàssica, sobretot, sonets acompanyats dun llenguatge entenedor i, la segona els depoesia lliure.La M. Dolors Canela i Barrabeig té el seu propi estil i el seu propi tema el qualprocura que tingui impacte i, a la vegada hi hagi una possibilitat de transmissió delmissatge, i això ho manifesta quan sinspira sobre els drets humans, la natura, lesinjustícies, la pobresa... Busca a través de la paraula expressar bellesa, donar formaal seu món interior de somnis, danhels, didees, de recerques i, tot això, poder-hoobjectivar, exterioritzar i així prendre una forma per poder arribar a través delsmots a tothom que lescolta o la llegeix. Procura que tingui fons, és a dir, contingut,ja sigui líric, ideològic, filosòfic, satíric, etc., i forma. Van agafats de la mà. Tambétenen imatges poètiques (frases artístiques) i missatge poètic (eficàcia emocional).
Alto
203 mm
Ancho
140 mm
Autor(a)
M. Dolors CANELA I BARRABEIG
Editorial
Edeta Editorial
Idioma
cat
ISBN
9788412109214
Páginas
88
País de publicación
España
Fecha de publicación
2020-01-07
Profundidad
5.77 mm
Peso
116 gr
Edeta editorial
PAP00239292
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.