Cent Paraules Desmuntades i un Sonet entravessat
Cent Paraules Desmuntades i un Sonet entravessat

Cent Paraules Desmuntades i un Sonet entravessat

$ 40.600
Impuestos incluidos

Lluís Carnasa Berga neix a Badalona el 1970. Jurista de professió, ha viscut a Afganistan, Croàcia, Macedònia del Nord, Kosovo, Bulgària i les Maldives, i ha treballat amb lOrganització per a la

Autor(a): Lluís Carnasa Berga
Editorial:Letrame
Edición:2021-03-15
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788413863689

 
Lluís Carnasa Berga neix a Badalona el 1970. Jurista de professió, ha viscut a Afganistan, Croàcia, Macedònia del Nord, Kosovo, Bulgària i les Maldives, i ha treballat amb lOrganització per a la Seguretat i Cooperació a Europa, a les Nacions Unides i en missions de la Unió Europea com advocat expert en estat de dret, governança i drets humans.Cent Paraules Desmuntades i un Sonet Entravessat és el quart llibre de lautor i el primer en català. Després dhaver provat diversos gèneres literaris, com la novella amb Las Cenizas del Señor Lang, la poesia amb El Amor Pausado, i finalment la narració amb Cuentos Enrevesados, la nova proposta que ens presenta consisteix en seleccionar mots triats a latzar i definir-los poèticament, mitjançant lescriptura mecànica. El resultat és un salt al buit, a cavall entre la poesia hitanhàfora i l'escriptura mecànica, un exercici agosarat que pretén despullar una paraula en un sol intent, deixant que limpuls espontani i la tècnica literària donin forma a una creativitat nova i diferent de la del vers precís i assossegat.
Alto
210 mm
Ancho
135 mm
Autor(a)
Lluís Carnasa Berga
Editorial
Letrame
ISBN
9788413863689
Páginas
118
País de publicación
España
Fecha de publicación
2021-03-15
Profundidad
7.48 mm
Peso
150 gr
Letrame
PAP00403408
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.