Els Spin Doctors del Palau:Recerca de periodisme
Els Spin Doctors del Palau:Recerca de periodisme

Els Spin Doctors del Palau:Recerca de periodisme

$ 100.800
Impuestos incluidos

La ciutadania, sovint, busca un líder polític amb una sèrie daptituds i idees que li resultin més properes a la seva manera de ser, per tal de dipositar en ell tota la seva confiança. Però, és

Autor(a): Irene López i Favà
Editorial:Noa ediciones pa
Edición:2024-04-01
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788494274565

 
La ciutadania, sovint, busca un líder polític amb una sèrie daptituds i idees que li resultin més properes a la seva manera de ser, per tal de dipositar en ell tota la seva confiança. Però, és realment el polític lautor del seu discurs, la seva aparença pública o del seu comportament a través de les xarxes? Qui hi ha al darrere dun líder quan aquest guanya unes eleccions i es converteix en el president? Hi ha Spin Doctors a casa nostra? I, sobretot, els coneixem?Els casos que tractarem, a la primera part d'aquest treball, són els següents: el retorn de lexili de Tarradellas, el cas de Banca Catalana, lefecte de la sentència de lEstatut, el 9-N, el referèndum de l1-O, la proclamació de la independència del 27-O i la situació actual, dels exilis i els empresonaments.A més amb laparició dInternet i amb lauge de les xarxes socials, sha fomentat el fenomen duna societat intermediatitzada en la qual la veu del polític ha acabat perdent pes a favor de lassessor, que és qui esdevé el més important a lhora de donar un missatge concret i difondrel. Per això, a la segona part, profunditzarem en la funció dels Community Managers del Palau en relació amb el cas de l'1-O.
Alto
240 mm
Ancho
160 mm
Autor(a)
Irene López i Favà
Editorial
Noa Ediciones PA
ISBN
9788494274565
Páginas
348
País de publicación
España
Fecha de publicación
2024-04-01
Profundidad
20.45 mm
Peso
610 gr
Noa ediciones pa
PAP01000012
100 Artículos
No reviews

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.