Psicologia de la memòria:Quadern de pràctiques
Psicologia de la memòria:Quadern de pràctiques

Psicologia de la memòria:Quadern de pràctiques

$ 56.800
Impuestos incluidos

Què és la memòria?, para què ens serveix?, en quina mesura està present en la nostra vida quotidiana? Aquestes són algunes de les qüestions amb les quals s''inicia aquest quadern de pràctiques

Autor(a):
Editorial:Publicacions de la universitat de valència
Edición:2018-02-06
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788491342298

 
Què és la memòria?, para què ens serveix?, en quina mesura està present en la nostra vida quotidiana? Aquestes són algunes de les qüestions amb les quals s''inicia aquest quadern de pràctiques de l''assignatura ''Psicologia de la Memòria'' del Grau de Psicologia de la Universitat de València. A partir de vuit activitats, dirigides i pràctiques, la finalitat d''aquest quadern és il·lustrar alguns dels principals fonaments teòrics de l''assignatura, així com familiaritzar-se amb els procediments utilitzats en la recerca bàsica d''aquesta disciplina.Aquestes pràctiques pretenen que l''alumnat expose la seua memòria a diferents situacions de laboratori per a entendre millor el seu funcionament i així extrapolar la comprensió a tota la gamma de situacions quotidianes, clíniques, judicials, professionals, etc. En la qual la memòria està absolutament implicada.
Alto
297 mm
Ancho
210 mm
Editorial
Publicacions de la Universitat de València
Idioma
cat
ISBN
9788491342298
Páginas
100
País de publicación
España
Fecha de publicación
2018-02-06
Profundidad
5.88 mm
Peso
284 gr
PAP00671215
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

4 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.