L''extrem occidental
L''extrem occidental

L''extrem occidental

$ 66.300
Impuestos incluidos

«Aquest viatge és així. Necessita embolics i combustible. Perdre el temps amb les històries que vaig trobant-me no endarrereix el viatge sinó que li dona moviment».Recórrer la costa portuguesa,

Autor(a): Paulo Moura
Editorial:Nova casa editorial
Edición:2020-10-01
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788417589707

 
«Aquest viatge és així. Necessita embolics i combustible. Perdre el temps amb les històries que vaig trobant-me no endarrereix el viatge sinó que li dona moviment».Recórrer la costa portuguesa, de Caminho a Monte Gordo, és un dels viatges més bonics que poden fer-se per Europa. Hi ha moltes maneres de recórrer aquesta magnífica costa, increïblement variada i harmoniosa. Aquest és un viatge de reporter, una narració que parla de les carreteres, els paisatges, les platges i les ciutats, però també de les persones i les històries.Un casino en un poble, una capella que va desaparèixer misteriosament, la darrera nit duna discoteca de platja, un càmping prohibit pels campistes, una comunitat basada en lamor lliure, un home que viu sol en una illa, un pescador que es comunica amb els peixos. Què es pot descobrir quan, amb una moto, una tenda de campanya i tot lestiu per davant, ens submergim en el món del litoral portuguès?Aquest llibre és una col·lecció de troballes de viatge: formes de vida, ombres del passat i petites utopies redemptores. Pot llegir-se com una guia de les platges i els camins, com un diari daventures o com un assaig sobre la identitat portuguesa.
Alto
210 mm
Ancho
140 mm
Autor(a)
Paulo Moura
Editorial
Nova Casa Editorial
Idioma
cat
ISBN
9788417589707
Páginas
262
País de publicación
España
Fecha de publicación
2020-10-01
Profundidad
15.69 mm
Peso
325 gr
PAP00291621
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.