Nueva Zelanda ¿El último paraíso?
Nueva Zelanda ¿El último paraíso?

Nueva Zelanda ¿El último paraíso?

$ 70.200
Impuestos incluidos

Quaranta-vuit dies i 7.566 quilòmetres. Un viatge per descobrir els nostres antípodes. Amb Nova Zelanda, lúltim paradís? La Susanna i el Jordi et conviden a explorar el territori més jove del pla

Autor(a): Jordi Bosch Díez Susanna Rodríguez
Editorial:Nova casa editorial
Edición:2016-03-01
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788416281039

 
Quaranta-vuit dies i 7.566 quilòmetres. Un viatge per descobrir els nostres antípodes. Amb Nova Zelanda, lúltim paradís? La Susanna i el Jordi et conviden a explorar el territori més jove del planeta, un paradís natural que durant segles només fou habitat per aus.Lestret de Cook no només separa geogràficament lIlla Nord de lIlla Sud, cadascuna delles és un viatge diferent. Des dAuckland fins a Christchurch, el relat avança en una ruta road trip de nord a sud per paisatges únics en la qual descobreixen una natura imponent i experimenten en primera persona lamabilitat i hospitalitat kiwi. Mitjançant animades entrevistes i converses, per exemple a casa de lescriptor i exalpinista Philip Temple o compartint una vetllada amb una família catalanomaori, ens familiaritzen amb la història, la cultura, el passat i el present daquest país, encara força desconegut. En el viatge tenen un fort protagonisme la cultura i les llegendes maoris, així com la relació càlida i propera amb totes les persones que es van trobant.Nova Zelanda, lúltim paradís? És un llibre per sentir-se més a prop daquest meravellós i exhuberant país, per viatjar-hi i conèixer-lo llegint. I per a aquells que sentin limpuls de sortir corrents i viure la seva pròpia experiència als antípodes, inclou un apartat de recomanacions i informacions pràctiques, no a mode de guia, però molt útils per començar a preparar i a gaudir del que serà un gran viatge.
Alto
210 mm
Ancho
140 mm
Autor(a)
Jordi Bosch Díez Susanna Rodríguez
Editorial
Nova Casa Editorial
Idioma
spa
ISBN
9788416281039
Páginas
264
País de publicación
España
Fecha de publicación
2016-03-01
Profundidad
16.29 mm
Peso
375 gr
PAP00074150
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.