Gramàtica a l'aula
  • Nuevo
Gramàtica a l'aula

Gramàtica a l'aula

$ 135.400
Impuestos incluidos

Lèmfasi actual en el desenvolupament de les capacitats discursives dels aprenents ha obligat a fer un replantejament del paper de la gramàtica a laula. És necessari ensenyar gramàtica? Quina gram/p>

Autor(a):
Editorial:Editorial graó
Edición:2000-11-13
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788478272419

 
Lèmfasi actual en el desenvolupament de les capacitats discursives dels aprenents ha obligat a fer un replantejament del paper de la gramàtica a laula. És necessari ensenyar gramàtica? Quina gramàtica? Quines aportacions de les noves ciències del llenguatge ens poden ser útils en lensenyament de la llengua? Com es pot integrar la reflexió lingüística en un treball discursiu? Com incideix el coneixement metalingüístic en la construcció del discurs? És possible dur lestudi de loració a laula mitjançant una metodologia diferent?Aquestes són algunes de les qüestions que preocupen actualment els ensenyants de llengua i que són abordades en els diversos treballs que sapleguen en aquest llibre. Els autors que hi col·laboren ens ofereixen una àmplia panoràmica del problema, des de les opinions dels lingüistes i la reflexió sobre la transposició didàctica necessària, fins a les experiències concretes densenyants, passant per la valoració de la importància del coneixement metalingüístic i les aportacions provinents daltres països.
Alto
235 mm
Ancho
165 mm
Editorial
Editorial Graó
Idioma
cat
ISBN
9788478272419
Páginas
199
País de publicación
España
Fecha de publicación
2000-11-13
Profundidad
10.90 mm
Peso
329 gr
Editorial graó
PAP01088919
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

10 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.