Mites per a Laura
Mites per a Laura

Mites per a Laura

$ 68.900
Impuestos incluidos

MITES PER A LAURAés un recull de narracions mitològiques de lantiga Grècia que lautor va escriure per a la seva amiga i exalumna Laura, intentant acompanyar-la en la seva lluita diària contra la l

Autor(a): Rossend Lozano Moya
Editorial:Noubooks
Edición:2022-03-28
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788412452686

 
MITES PER A LAURAés un recull de narracions mitològiques de lantiga Grècia que lautor va escriure per a la seva amiga i exalumna Laura, intentant acompanyar-la en la seva lluita diària contra la leucèmia. El confinament degut al covid-19, i laïllament propi de la malaltia, els va reduir les possibilitats de trobar-shi presencialment, així que el contacte es va limitar a les vies telemàtiques. A manera de cartes, cada setmana sortien llegendes fantàstiques i terribles de lordinador de lautor en busca de la seva amiga, per distreure-la, fer una mica de cultura, acompanyar-la i donar-li molts ànims.La idea de convertir aquestes cartes en un llibre dedicat a la Laura Calls neix de lamistat, i de la voluntat de lautor Rossend Lozano i de la seva amiga artista Càndida Bracons com a il·lustradora. Tot plegat amb lobjectiu darribar a més joves i recollir els beneficis de la venda per a AFANOC, una associació que ajuda nens i nenes amb càncer i a les seves famílies.Rossend Lozano,lautor, és doctor en història de lart i professor de secundària, profundament implicat en la seva tasca com a educador. Com a investigador, ha centrat la seva recerca en làmbit local, amb diverses publicacions i comissariats dexposicions de la segona part del segle XX.Càndida Bracons, la il·lustradora del llibre, és una artista multidisciplinar, docent, gestora cultural, amb més de 75 exposicions col·lectives i 35 individuals. La seva obra està exposada a diferents països i col·leccions (Itàlia, França, Espanya, Mèxic, Argentina i Costa Rica). Participa en projectes educatius, recerca artística i projectes editorials.
Alto
228 mm
Ancho
152 mm
Autor(a)
Rossend Lozano Moya
Editorial
Noubooks
Idioma
cat
ISBN
9788412452686
Páginas
252
País de publicación
España
Fecha de publicación
2022-03-28
Profundidad
14.14 mm
Peso
378 gr
Noubooks
PAP00519181
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.