Amb cor de dona
Amb cor de dona

Amb cor de dona

$ 58.500
Impuestos incluidos

Aquest llibre és un recull dhistòries, de diferent pes i llargada, teixidesal llarg destones robades a la feina o al descans. Totes tracten delunivers de la dona i ella nés la protagonista indiscut

Autor(a): Elvira Moreno
Editorial:Bresca editorial
Edición:2021-04-22
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788412283457

 
Aquest llibre és un recull dhistòries, de diferent pes i llargada, teixidesal llarg destones robades a la feina o al descans. Totes tracten delunivers de la dona i ella nés la protagonista indiscutible. Totes sónfictícies, però podrien perfectament ser verídiques. De fet, la majoriaestan inspirades en vides reals, algunes molt llunyanes i daltres, encanvi, molt properes.És un llibre per a les dones i per a tots aquells que les estimen, lesvaloren i les acompanyen en el seu caminar.La majoria de relats estan tractats amb una gran dosi de sensibilitati tendresa. Alguns sobten per la seva força i contundència i daltresmostren una punta dironia i dhumor. Alguns caminen amb pas méslent, però daltres passen gairebé volant. Tots estan pensats i escritsdes del cor duna dona que des de petita volia ja contar històries atot aquell que volgués escoltar-la i ara, per fi, us les pot oferir comun regal perquè les passegeu tant com pugueu. Feu-les córrer, que nosaturin!.
Alto
230 mm
Ancho
153 mm
Autor(a)
Elvira Moreno
Editorial
Bresca Editorial
Idioma
cat
ISBN
9788412283457
Páginas
122
País de publicación
España
Fecha de publicación
2021-04-22
Profundidad
7.71 mm
Peso
191 gr
Bresca editorial
PAP00430085
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.