Les cadenes subtils
Les cadenes subtils

Les cadenes subtils

$ 64.900
Impuestos incluidos

El 15 de setembre de 1993, un home va aparèixer penjat a la seva habitació en una residència del Camp de Tarragona. El cas queda sense resoldre fins que la Mimí, vint anys més tard i en la seva p

Autor(a): Teresa Duch
Editorial:Terra ignota ediciones
Edición:2016-02-12
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788494396779

 
El 15 de setembre de 1993, un home va aparèixer penjat a la seva habitació en una residència del Camp de Tarragona. El cas queda sense resoldre fins que la Mimí, vint anys més tard i en la seva primera feina, descobreix un document que li crida latenció i lempeny a investigar pel seu compte.Al mateix temps, trava una gran amistat amb la Maria, la resident més trempada de la residència, que ha tingut una vida singular mai explicada a ningú. La Maria la convida a escriure la seva vida en forma de memòries, les quals anirà desgranant, com baules duna cadena a la qual la Mimí quedarà lligada sense adonar-sen.« i és curiós que les cadenes que ens lliguen més fort són les que shan forjat en els nostres primers anys. Fixa-thi: tu ets molt jove i, pel que sigui, arrossegues un complex que marca la teva vida, i sempre el tens present. No trobes que actua com una cadena que cada vegada que mires davançar et reté i timmobilitza? És veritat sembla sorpresa per la reflexió i pensa que la Maria no lha fet per casualitat. I tu tens cadenes daquestes com els has dit? Cadenes subtils?»Aquesta novel·la tracta de joves, de vells, dels seus mons i dels pocs punts que aparentment els uneixen. Amb el rerefons del crim, explica dues històries: una actual i laltra que arrenca de la Guerra Civil. A partir de cert moment, ambdues històries senllacen i ja no poden subsistir una sense laltra.Conflictes, sentiments i intriga, amb certes dosis dhumor, es mostren en els quatre escenaris en els quals transcorre la història: Tarragona, Barcelona, Montblanc i Baltasana.
Alto
210 mm
Ancho
150 mm
Autor(a)
Teresa Duch
Editorial
Terra Ignota Ediciones
ISBN
9788494396779
Páginas
198
País de publicación
España
Fecha de publicación
2016-02-12
Profundidad
12.04 mm
Peso
268 gr
PAP00123277
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.