L’olor dels geranis
L’olor dels geranis

L’olor dels geranis

$ 58.600
Impuestos incluidos

La Dora és una dona de 82 anys, intel·ligent i enèrgica, que viu a El Jardí, una residència per a gent gran a Barcelona, a inicis del segle XXI. El seu net, en Daniel, amb qui te una relació esp

Autor(a): Montserrat Guasch García
Editorial:Terra ignota ediciones
Edición:2021-10-15
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788412396126

 
La Dora és una dona de 82 anys, intel·ligent i enèrgica, que viu a El Jardí, una residència per a gent gran a Barcelona, a inicis del segle XXI. El seu net, en Daniel, amb qui te una relació especial, és professor de Literatura en un institut. Un dia en Daniel li proposa que parli sobre el seu passat amb els seus alumnes, petició a la qual la Dora accedeix desprès de fer-se pregar. A partir de les visites de la protagonista a linstitut, de les converses entre àvia i net i de records narrats en primera persona, en Daniel va reconstruint la història intensa i rica de la seva àvia. La seva curiositat per indagar encara més en la vida de la Dora, precipita una sèrie desdeveniments que donen sentit a una frase que ella va pronunciar a la primera trobada amb els alumnes den Daniel: De vegades, la vida, a la sobretaula, et regala una capsa de bombons.Lolor dels geranis és una novel·la de to intimista que abasta temes com el passat amorós desconegut dels nostres familiars propers, la vida imposada per les convencions socials duna època o la rebel·lia duna generació de dones per ser elles mateixes. Tot plegat configura un missatge de fons que recala en la ment del lector i el fa reflexionar, però ho fa des duna perspectiva no invasiva, buscant sovint un filó crític o fins i tot jocós.
Alto
210 mm
Ancho
150 mm
Autor(a)
Montserrat Guasch García
Editorial
Terra Ignota Ediciones
Idioma
cat
ISBN
9788412396126
Páginas
172
País de publicación
España
Fecha de publicación
2021-10-15
Profundidad
10.56 mm
Peso
235 gr
PAP00490081
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.