Em quedo amb la cabra definitivo
Em quedo amb la cabra definitivo

Em quedo amb la cabra definitivo

$ 62.900
Impuestos incluidos

Aquesta és la primera novel·la que va publicar lautor lany 2012 i que després duna bona acollida de la crítica, ara es reedita sota els auspicis dun nou segell editorial.Martí, el personatge prin

Autor(a): Fèlix Rueda
Editorial:Terra ignota ediciones
Edición:2017-12-15
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788494695537

 
Aquesta és la primera novel·la que va publicar lautor lany 2012 i que després duna bona acollida de la crítica, ara es reedita sota els auspicis dun nou segell editorial.Martí, el personatge principal de lobra, malgrat lèxit social, no troba sentit a la seva vida, perquè en el fons sha decebut a si mateix i als seus ideals. Cercant el retrobament amb les essències a prop de la terra marxa a la Serra de lAlbera a lAlt Empordà, encara que els records i el seu passat el persegueixen.Em quedo amb la cabra és una crònica amable del fracàs duna generació que pretenia canviar el món i com sol passar, va ser el món qui els va canviar a ells. A través dun personatge que viu el seu propi exili interior, transitarem per la vida recent del nostre país, des de la postguerra fins a finals del segle XX.24 capítols com a metàfora de les 24 hores del dia i de la vida. Una novel·la plena dhumor, aventures, amor i sexe, que pretén deixar testimoni de la època viscuda per lautor: El que hem viscut, ho podem recordar amb enyor, amb tristor o amb alegria, però res farà que torni, perquè nosaltres mateixos ja som diferents.Aquesta novel·la no pretén salvar a ningú de la generació que va lluitar per la democràcia. El pròpia autor lha definit alguns cops com: Una falla, on el foc purificador busca redimir els nostres pecats, perdonar els nostres errors i agrair els nostres encerts com a generació. I al mateix temps, divertir amb contes i aventures que identificareu amb lèpoca de la transició, però també amb lactual.
Alto
216 mm
Ancho
140 mm
Autor(a)
Fèlix Rueda
Editorial
Terra Ignota Ediciones
ISBN
9788494695537
Páginas
216
País de publicación
España
Fecha de publicación
2017-12-15
Profundidad
13.07 mm
Peso
278 gr
PAP00115826
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.