Contes de màgia per a xiquets, ii
  • Nuevo
Contes de màgia per a xiquets, ii

Contes de màgia per a xiquets, ii

$ 50.100
Impuestos incluidos

Va haver-hi un període molt antic, on un edifici gegantesc selevava cap a les estreles, contenint en el seu interior la biblioteca més gran que mai ha existit. Aquesta Biblioteca Universal, única,

Autor(a):
Editorial:Editorial dagon
Edición:2024-08-22
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788419540812

 
Va haver-hi un període molt antic, on un edifici gegantesc selevava cap a les estreles, contenint en el seu interior la biblioteca més gran que mai ha existit. Aquesta Biblioteca Universal, única, ha passat a la posteritat com la Biblioteca de les Meravelles. Allí reposaven, els uns al costat de les altres: llibres de màgia i aventures, narracions de viatges, descripcions de països exòtics, mites i llegendes de tots els pobles de la terra, fets del passat i del futur, secrets, i la més variada col·lecció descrits dels quals els perduts Llibres de Thot només eren una insignificant mostra.Però, ai!, tot allò va desaparéixer fins ara.Alguns contes els hem recuperats de mil·lenàries tombes egípcies, uns altres dinhòspits deserts, catacumbes sinistres i selves intransitables però tots van pertànyer, en el seu moment, abans que els lladres els tacaren, a la Biblioteca de les Meravelles.Així que, mortals que goseu llegir estos contes, sapieu que després del vel de la il·lusió i la fantasia es troba la veritat autèntica, la veritat de saber que tot el que ací es descriu, va ocórrer, ocorre en estos moments, o ocorrerà en el cristal·lí futur.
Alto
215 mm
Ancho
150 mm
Editorial
EDITORIAL DAGON
Idioma
qav
ISBN
9788419540812
Páginas
134
País de publicación
España
Fecha de publicación
2024-08-22
Profundidad
7.69 mm
Peso
192 gr
Editorial dagon
PAP01096695
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.