Jo vaig ser-hi, al Cap de Gos
Jo vaig ser-hi, al Cap de Gos

Jo vaig ser-hi, al Cap de Gos

$ 86.700
Impuestos incluidos

Després de la mort dAlexandre el Gran, Rei de Macedònia, lany 323 a/C, els seus generals es van erigir com a successors (diàdocs) i es van repartir lextensíssim imperi i sembrancaren en inacabable

Autor(a): Jordi Moltó
Editorial:Terra ignota ediciones
Edición:2023-11-17
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788412772081

 
Després de la mort dAlexandre el Gran, Rei de Macedònia, lany 323 a/C, els seus generals es van erigir com a successors (diàdocs) i es van repartir lextensíssim imperi i sembrancaren en inacabables guerres entre ells, de manera que uns cent anys després, Macedònia, com a tal, havia restat reduïda al seu territori natural tot i mantenir, encara, algunes possessions a Grècia que el Rei Filip V de Macedònia maldava per conservar i engrandir.Roma, potència emergent, cridada per algunes nacions gregues que cercaven ajut per desempallegar-se de la persistent pressió macedònica i també per impedir una aliança entre Filip V i el cartaginès Hanníbal Barca, que devastava Itàlia, va entrar en escena i lany 214 a/C va declarar la guerra a Filip V. Començava la Primera Guerra Macedònica que va ser seguida per altres dues fins a lany 168 a/C. I és en aquest context on transcorre Jo vaig ser-hi, al Cap de Gos, on es narren les aventures i peripècies dEurípil de Pel·la, personatge de ficció, qui es veu implicat en els successos bèl·lics i polítics de guerres i entreguerres en un relat trepidant dacció de tota mena, amor i valors humans i damistat, havent denfrontar-se no sols al context fàctic, sinó també a la maledicció duna deessa, a les prediccions dun oracle i a les conseqüències dun decalatge sorprenent i inesperat. La novel·la històrica derivarà a situacions i escenaris astoradors fins a un final difícil de preveure.
Alto
220 mm
Ancho
160 mm
Autor(a)
Jordi Moltó
Editorial
Terra Ignota Ediciones
ISBN
9788412772081
Páginas
546
País de publicación
España
Fecha de publicación
2023-11-17
Profundidad
31.88 mm
Peso
790 gr
PAP00885858
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.