El professor emocionalment competent:Un pont sobre "aules" turbulentes
El professor emocionalment competent:Un pont sobre "aules" turbulentes

El professor emocionalment competent:Un pont sobre "aules" turbulentes

$ 155.200
Impuestos incluidos

Des del precís instant en què el professor es presenta a l´aula davant dels alumnes es desencadena una successió de relacions interpersonals que impliquen un contagi inevitable d´emocions. Aquest

Autor(a): Juan Vaello Orts
Editorial:Editorial graó
Edición:2009-03-31
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788478276981

 
Des del precís instant en què el professor es presenta a l´aula davant dels alumnes es desencadena una successió de relacions interpersonals que impliquen un contagi inevitable d´emocions. Aquestes relacions comporten uns intercanvis d´influències que convé conèixer i regular, ja que en cada moment de l´aula hi ha somriures, preocupacions, desencants o il·lusions, tant en el professor com en els alumnes. Competències socioemocionals com l´autocontrol, la resiliència, el control del nivell d´ansietat o l´equilibri emocional són avui dia eines indispensables tant per prevenir problemes propis com per optimar la capacitat d´influència sobre els alumnes i mantenir un bon nivell de satisfacció professional i personal. Quan recordem els que en el passat van ser els nostres millors professors i els motius pels quals els hi considerem, gairebé sempre els associem a qualitats socials i emocionals, com ara la proximitat, l´empatia o la disponibilitat emocional; mentre que, en canvi, els més mal considerats ho són per les seves mancances socials i emocionals.
Alto
200 mm
Ancho
135 mm
Autor(a)
Juan Vaello Orts
Editorial
Editorial Graó
Idioma
cat
ISBN
9788478276981
Páginas
288
País de publicación
España
Fecha de publicación
2009-03-31
Profundidad
13.71 mm
Peso
463 gr
Editorial graó
PAP00154467
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.