Aprendre ciències a l´educació primària
Aprendre ciències a l´educació primària

Aprendre ciències a l´educació primària

$ 100.600
Impuestos incluidos

Aprendre ciències no és fàcil, i no totes les maneres d''ensenyar ciències ajuden a aprendre''n. «Aprendre a investigar i investigar per comprendre», sembla un lema adequat per plantejar-se el t

Autor(a): Jordi Martí Feixas
Editorial:Editorial graó
Edición:2012-04-13
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788499804156

 
Aprendre ciències no és fàcil, i no totes les maneres d''ensenyar ciències ajuden a aprendre''n. «Aprendre a investigar i investigar per comprendre», sembla un lema adequat per plantejar-se el treball a l''aula. Investigar amb els alumnes, tot reflexionant sobre com s''arriba a saber el que se sap, sembla la millor opció perquè els nens i nenes desenvolupin les seves capacitats de raonament científic, i facin evolucionar les seves formes intuïtives d''explicar els fenòmens naturals i de concebre la ciència, uns aspectes, tots ells, inclosos en la idea de competència científica. Dirigit principalment als mestres d''educació primària, i als estudiants de mestre, vol contribuir a disposar d''un model d''ensenyament de les ciències fonamentat en la recerca recent, és un pas necessari cap a la millora de l''aprenentatge de les ciències dels nens i nenes.
Alto
235 mm
Ancho
165 mm
Autor(a)
Jordi Martí Feixas
Editorial
Editorial Graó
Idioma
cat
ISBN
9788499804156
Páginas
152
País de publicación
España
Fecha de publicación
2012-04-13
Profundidad
8.54 mm
Peso
257 gr
Editorial graó
PAP00257444
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.