Ergonomia per a docents:Anàlisi de l''ambient de treball i prevenció de riscos
Ergonomia per a docents:Anàlisi de l''ambient de treball i prevenció de riscos

Ergonomia per a docents:Anàlisi de l''ambient de treball i prevenció de riscos

$ 114.800
Impuestos incluidos

No penseu que lergonomia només té a veure amb la comoditat de les taules i les condicions ambientals de la nostra feina (calefacció, soroll, il·luminació). Està íntimament relacionada amb lorga

Autor(a):
Editorial:Editorial graó
Edición:2006-09-07
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788478274567

 
No penseu que lergonomia només té a veure amb la comoditat de les taules i les condicions ambientals de la nostra feina (calefacció, soroll, il·luminació). Està íntimament relacionada amb lorganització de la nostra feina: horaris, descans, com ens arriba la informació del funcionament del centre, com fem arribar les nostres demandes, com nestem de cohesionats entre nosaltres, el tipus de lideratge del nostre equip directiu, etc. No és qüestió de canviar només la cadira, sinó també daprendre a seure. Com veieu, el concepte és més ampli del que pensem i, entre altres aspectes, una bona gestió de lergonomia podria augmentar la nostra satisfacció, la nostra salut i el nostre rendiment laboral. Aquest llibre vol contribuir-hi, mostrant-li a leducador els procediments i els factor físics i psicològics que faran més positiva, satisfactòria i eficient la seva tasca professional.
Alto
200 mm
Ancho
135 mm
Editorial
Editorial Graó
ISBN
9788478274567
Páginas
191
País de publicación
España
Fecha de publicación
2006-09-07
Profundidad
9.30 mm
Peso
311 gr
Editorial graó
PAP00948935
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

16 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.