El jardí de la salut:Manual de conreu ecològic domèstic
El jardí de la salut:Manual de conreu ecològic domèstic

El jardí de la salut:Manual de conreu ecològic domèstic

$ 201.000
Impuestos incluidos

Un hort domèstic sesdevé òrgan fonamental de la casa quan els seus habitants són conscients de la rellevància del fet que contribueix a lalimentació i salut familiar. És aleshores quan un hort

Autor(a): Pere Martínez
Editorial:Diversa ediciones
Edición:2022-10-26
Formato:Libro Impreso Por Demanda
ISBN: 9788419405029

 
Un hort domèstic sesdevé òrgan fonamental de la casa quan els seus habitants són conscients de la rellevància del fet que contribueix a lalimentació i salut familiar. És aleshores quan un hort deixa de ser un espai i una activitat capriciosa per resultar essencial. Tanmateix, la bellesa, la contemplació i el benestar que confereix un jardí ombrejat i florit pot arribar a fondres amb la funcionalitat alimentària dun hort domèstic quan es desdibuixa la frontera entre els espais ornamentals i els terrenys destinats a la vianda. Quan això succeeix, el jardí passa a ser hort i lhort, un jardí.El jardí de la salut no està escrit com a simple lectura, sinó que, a més, us resultarà un valuós llibre de consulta on descobrir els temps i les maneres com plantejar-vos i millorar el vostre projecte o realitat dhort i jardí, de terrassa agradable i productiva i fins i tot de petit espai, vertical o horitzontal, on desenvolupar i mantenir una zona vital, una part integrada de la vostra vida domèstica que us aportarà benestar i un component significatiu de la vostra alimentació ecològica i saludable, com també una farmaciola viva amb plantes medicinals de primera utilitat i un espai on estar-vos, gaudint de lentorn vegetal a laire lliure.
Alto
240 mm
Ancho
170 mm
Autor(a)
Pere Martínez
Editorial
Diversa Ediciones
ISBN
9788419405029
Páginas
470
País de publicación
España
Fecha de publicación
2022-10-26
Profundidad
25.76 mm
Peso
1122 gr
Diversa ediciones
PAP00580015
100 Artículos
No reviews
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.

13 otros productos en la misma categoría:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.